Wandeltheater Dolorosa

Toneel, moderne dans, live muziek en beeldende kunst, het wordt één groot spektakel in de Grote of St. Bavokerk aan de vooravond van Pasen. Op zaterdag 24 en zondag 25 maart is er een serie voorstellingen van Wandeltheater Dolorosa.

De wandeling voert langs dertien scènes waarin tientallen acteurs, muzikanten en dansers het leven van Jezus laten zien. Een verhaal zonder woorden met een boodschap van hoop en verbinding. Schapen die rond de kerk lopen, niet van echt te onderscheiden levende standbeelden en ontroerende muziek, het is er allemaal. Zeer geschikt voor zowel theaterliefhebbers als hele families.

Theater Dolorosa begon twaalf jaar geleden in Deventer en trekt sindsdien duizenden bezoekers. Elk jaar is het evenement in een andere stad te zien, dit jaar dus Haarlem. Het evenement wordt ondersteund door de Raad van Kerken, Geloven in de stad en Stadsklooster Haarlem.

De voorstelling duurt ca 90 minuten. Tijden: zaterdag en zondag 13.30 u, 16.00 u, 20.00 u.. Kaarten kosten € 17,50 p.p. vanaf 12 jaar, €9,50 onder de twaalf jaar, alleen onder begeleiding van volwassenen. Voor meer informatie en kaarten bestellen: www.wandeltheaterdolorosa.nl.